No niin. Tästä se lähtee. Eli mä oon Keittiömestari666 ja vitun kova kokki. Teen safkoja tänne ja sit te voitte kopioida niitä himassa ja syödä ja todeta et vitun pahaa. Eikait tässä sen ihmeempää, pistetään homma tulille:

 

Tänään Teijän Keittiössä valmistettiin herkkuruoka nimeltään 


"Sini Saarela ajaa polttomoottorilla varustetulla laivalla vastustamaan öljynporausta toiselle puolelle maapalloa."

 

 

ruoka2-normal.jpg
Tässä kuvassa näkyy kuinka työsopimuksia polkevan ruokajätin pakastespydäri paistuu yhdessä tehotuotetusta possusta valmistetun pekonin, sekä teurasjätenakkien ja valko- että tavallisen sipulin kanssa. Kuvassa mukana myös lapsityövoimalla tehty ikelainen paistinlasta. Mukana ihan helvetisti rasvaa, koska maksan veroja ihan saatanasti ja en oikein tykkää tästä nykykäytännöstä, niin jos sairastun sydän- ja verisuonisairauksiin, saan kunnolla verorahoille vastinetta sairaalahoidossa.

 

 

ruoka1-normal.jpg

Toinen kuva näyttää valmiin aterian. Vastoin hyviä käytöstapoja, ateria nautitaan olohuoneessa, sohvalla, samalla juoden riistokapitalistifirma Sinebrychoffin valmistamaa, vahvasti äärioikeistolaista Karhu-olutta. Ja äärioikeistolaistahan se on sen vuoksi, koska Karhun brändi liittyy kotimaahamme Suomeen. Ja kaikki isänmaallisuus on automaattisesti rasistista ja junttia. Ei greenpiishomosivarimaailmankansalaiset ymmärrä tätä vouhotusta. Ihan samahan se on, vaikka olis syntynyt Norsunluurannikolle. Samat jutut siellä olis koska me ollaa kaikki tasa-arvosii ja samanlaisia. Paskanvitut. Kröhm, mihin jäinkään. Aah, toiseen kuvaan ja ruuvasta selittämiseen.

Ateria lapioidaan lusikalla siitä syystä, että saa ryystettyä varmasti kaikki lautaselle jääneet rasvat. Myös tietysti valkoista leipää, koska parempi olisi päästä nauttimaan niistä verorahoista sinne sairaalaan. On kuulkaas lapsukaiset ja paksukaiset kallista tuo sairaalahoito. Eli vähän sama asia kun kusisi vastatuuleen, saa omat takaisin.

Ruokaa valmistaessa on laulettu kommunismin vastaisia lauluja, parkkipaikalla pidetty tyhjäkäynnillä 666Hiasea ja energian tuhlaamiseksi myös uuni oli päällä 350 asteella, vaikka sitä ei tarvittu. Heitin myös matkalla kotiin tyhjän tupakka-askin ikkunasta ulos ja ruoka on myös valmistettu hehkulampun valossa. Ruokaa nautittaessa on kuunneltu ilmaisversiota Spotifyistä Shitleriä ja Matti Eskoa.

Tähän loppuu tämäniltainen Teijän Keittiössä. Palataan joskus enstaina. Tähän loppuun röyhtäys, pieru ja yks VaTi (VarmaTieto). Eli tässä se tulee: 

Sini Saarela armahdettiin ryssissä sen vuoksi, koska se on niin saatanan ruma, ettei ne halunnut pitää sitä siellä.

War and hate,
Herra Keittiömestari 666