Heipparalla kaikki verta juovat ja Saatanaa palvovat lapsukaiset täältä Teijän Keittiöstä. Tämän päivän ateria onkin vähän yksinkertaisempi, nimittäin tänään popsitaa ihan perinteistä Ben Systkovitsin Vanhaa Kunnon Arjalaista Hakaristitorttua. Ben Syskovitsin Vanhan Kunnon Arjalaisen Hakaristitortun valmistusohjeet on hyvin simppelit ja Ben Zystatskovitskovitsvitssstkin on luvannut myös toisen yllätyksen Ben Systsakovichin Vanhan Kunnon Arjalaisen Hakaristitortun kanssa. Mutta ensin Beniin.

Ben, tuo vanha kettu, on tullut parhaiten tunnetuksi The Police-yhtyeen ei-ikinä-messissä olleena jäsenenä ja turhanpäiväsenä naamana iltasanomalehden kannesta sekä deathmetal kokoelmasta nimeltä Benin Hitit. Ben käyttää eduskunnan vakanssia lähinnä saadakseen pesää misseiltä, jotka ovat siirtymässä Kokoomuksen riveihin poliitiikkaan. Ben, vanhana rahan ahneena juutalaisena, onkin ottanut käyttöönsä väsytystaktiikan, eli oli aikoinaan niin paljon esillä, että jengi äänestää sen nykyään painelemaan nappuloita Arkadianmäelle, vaikkei se tekis mitään muuta ku antaa käsikaasua niille misseille Stadin yöelämässä. Vanha sananlasku, mitä vanhempi pukki, sen käyrempi sarvi, sopii siis Zystokovichikovistikistkiin kuin Avotakan ja Kotilieden kestotilaus juutalaisperheeseen. Aina silloin tällöin Ben kertoo jotain poliittisia asioita ja sellasta paskaa jossain lehdessä, ettei siitä ketään tajua kuitenkaan mitään, niin sit Ben voi jatkaa mis...käsien hieromista peilin edessä ja todeta, että iiiisi mani. Ainoa mistä Benille voi antaa propsit, on se, että Ben on saanut Helsingin Juutalaiskoripalloyhdistyksen (HeJuKoPaY=hepreaa ja tarkoittaa verta vastustajan siemennesteessä) kiinnittämään kipaan häränsarvet. Tämän vuoksi Hejukopaytä kutsutaankin Äitin pikku viikingeiksi. Mutta se Benistä, turha jätkä, mee Ben takas nukkumaan.

Mutta nyt voitaisiin palata takaisin ruokailun villiin maailmaan ja varsinkin Vanhan Kunnon Arjalaisen Hakaristitortun synnyinvaiheisiin. Eli näin minä sen tein:

1. Nousin 666hiasen kyytiin ja ajoin lähimpään S-markettiin. Jos S-ryhmä haluaa mun sponssiksi, niin haluun ainaki ilmasta kaljaa himaan!!!

2. Nostin pussiin kolme (3) kappaletta hakaristitorttuja, samalla laulaen vanhaa kunnon Horst Wessel Liediä. Marssilaulut kunniaan!

3. Menin kassalle torttujen ja kaljojen kanssa ja tuijotin kassaneidin avonaista kaula-aukkoa.

4.Siirryin ostoksien kanssa 666hiaseen, näytin keskisormea narkkaripariskunnalle, joiden keskisormen näyttämisen jälkeen, yritin ajaa heidän yli. Epäonnistumisen jälkeen siirryin kotiini, tein kattauksen valmiiksi ja kuvasin sen ja tässä lopputulos!!!!

1490855_10152153711534653_854961949_o-no

Parhaat jutut jätetään viimeiseksi, ja tässäpä teille Kääk!-juoru! Ihmettelette varmaan mikä tuo nahanpala tuossa tortun päälä on? No minäpä kerron! Se on Benin esinahka! Sain kaupan päälle Ben Zyskokovovitsikovichin esinahan kun ostin kolme Vanhaa Kunnon Arjalaista Hakaristitorttua! Olen jo Benin esinahan laittanut raameihin ja seinälle ja pyysin Bebiltä omistuskirjoitusta. Huittisten Juutalaismarkkinoilla siitä saa hyvän hinnan muutaman vuoden päästä!!

 

War and hate,

Keittiömestari666