Höhö. Täs on mennyt nyt hetki ku ei oo ehtinyt safkoja valmistaa, tai on ehtinyt, mutta ollu niin kiire, ettei oo ehtinyt kuvaa niitä. Tänään Keittiömestarinne 666 valmistaa teille parin nakin "Maria Kuseniinan Vitunlihapiirakan."

Maria Kuseniinahan on tullut tunnetuksi siitä, että heilutti käsiään telkkarissa ja kertoi, minkä biisin musiikkivideo tulee seuraavaksi. Eli siis todellinen älykkö. Sen verran vaalean tukan takana aivosolut osui yhteen, että Kuseniin ajatteli, että rikkaisiin naimisiin pitää päästä. Niinpä Maria sitten otti sillä hetkellä pinnalla olleen paskabändin rumpalin, levitti jalkoja sille ja tais kai se tehdä jonku mukulankin sen kans. Ehkä. Jos julkisuudessa ei sitä tietoa ole, niin sit se on piilottanut sen jonnekki sisäoppilaitokseen tai jotain. Noh, Maria valitsi vähän väärin ja sen paskabändin menestys ei kantanutkaan enää 1900-luvulle, vaan se jäi unholaan. Bändi on muuten niin suurta kuraa, ettei sen nimeä muista edes kukaan. Ja ei se rumpalikaan vissiin kovin kova ollut, ei löydy paljon sen rumpusooloja tuolta juutupesta. Sen nimi oli vissiin joku Marky Mark tai jotain. No, sen verran huono rumpali ja bändi kuitenkin, ettei sekä sen rumpalin, että bändin nimeä muista enää kukaan.

Mariahan sitte tsemppas, aatteli, et voihan videotreffit, että nyt meni vituiks tääki,lopetti patjana olemisen jollekkin kahden markan popbändeille ja tuli Suomeen. Täällähän oltiin sitten, ettää jee, et sieltä se meidän suuri julkkis tulee! Tuulipuvun takkien hihat vaan kahisi ku taputettiin sille, että sieltä se meidän maailmanmatkaaja saapuu, et se on ku joku prinsessa. Kukaan ei tajunnut, että Mariahan oli yhtä arvokas julkisuusarvoltaan, kuin R-kioskin myyjä Stadissa. Että oli vähän pienempi peluri. Mutta täällä heilui Suomen lippu, maksalaatikko paukkui mikrossa ja oltiin niin ylpeänä. Että se on varmaan toi Maria tavannut Ridge Forresterinkin kun se on niiiiiiiin kova julkkis!

Sitten Maria päätti hakee eduskuntaan, koska sinne menee kaikki ne, jotka ei mistään tiedä mitään, tai osaa tehdä mitään, mutta on ollut julkisuudessa syystä X. Mikko Alatalosta muuten tulis varmasti maailman paras pääministeri! Jengi sitten äänesti Marian sinne koska "se on meidän maailmanmatkaaja ja julkkis ja kaikki ja sehän kuule ymmärtää kaiken sote-suunnitelmista ja kaikista kun on ollut Lontoossa telkkarissa." Vittu jee. Todella lakoninen vittu jee. Nyt Maria sitten keskittyy kertomaan jossain vitun Avotakan kannessa, että elän elämäni parasta aikaa ja rakkaus on tunne ja hyväksyin itseni vasta kun täytin 89-vuotta. Kai se vasemmalla kädellä käy syömässä vähän pullaa tuolla Eduskuntatalolla, kun ehtii. Haista Maria vittu.

Mutta Maria Kuseniinan Vitunlihapiirakka siis illan ruokana. Mariahan on ollut todennäköisesti monen "nakin" kanssa tekemisissä ja saanut kunnon kuorrutukset, niín tällä ruualla haettiin sitten vähän enenmmän tuota ulkonäöllistäpuolta, makua tietenkään unohtamatta. Näin minä sen tein:

Eli tarvikkeet:

Muutama Vitunlihapiirakka (löytyy kaupasta einesosastolta. Kandee ottaa useampi, vaikka isompikokoisia olisi, niin aina                                         menee muutama.)

Paketillinen sinihomejuustoa

Paketillinen nakkeja

Juustoa

Mausteeksi:

Kaikkea ja vähän päälle

 

Eli tästä se lähtee:

Tässä Marian Vitunlihanpiirakka ilman täytettä:

maria3-normal.jpg

Huomaa Vakka-Suomen PAnimon Goat Brew! Osta ja kokeile. Saatanallisen hyvää olutta!

 

Tässä on Marian Vitunlihapiirakka menossa mikroon:

maria2-normal.jpg

Lihapiirakka on täytetty juustolla, sitten on tungettu MArian Vitunlihapiirakkaan muutama nakki  ja päälle kasa sinihomejuustoa.

 

Ja tässä on lopputulos:

maria1-normal.jpg

Sohvalla oleva koirankarvaa antaa viimeisen pikantin silauksen Vitunlihapiirakkaan, sillä mitä olisi piirakka ilman karvaa? Nakitkin on niin sulassa sovussa Marian Vitunlihapiirakassa.

 

Ei muutaku haistakaa vittu!

War and hate,

Keittiömestari666